IN MOD NORMAL PARUL CRESTE CU APROXIMATIV 2.5 CM PE LUNA, INSA CU ASTA VA CRESTE CU 4 CM PE LUNA! RETETA!

Aproape orice femeie isi doreste sa aiba par lung si frumos, insa stim ca pentru a obtine un astfel de aspect, este nevoie de timp, rabdare si efort.

IN MOD NORMAL PARUL CRESTE CU APROXIMATIV 2.5 CM PE LUNA, INSA CU ASTA VA CRESTE CU 4 CM PE LUNA! RETETA! IN MOD NORMAL PARUL CRESTE CU APROXIMATIV 2.5 CM PE LUNA, INSA CU ASTA VA CRESTE CU 4 CM PE LUNA! RETETA! IN MOD NORMAL PARUL CRESTE CU APROXIMATIV 2.5 CM PE LUNA, INSA CU ASTA VA CRESTE CU 4 CM PE LUNA! RETETA!
Lifestyle
PUB

In mod regulat, parul creste aproximativ 2,5 cm pe luna, dar cu ajutorul acestui amestec totul se va schimba!

Cresterea parului este influentata de alti factori, cum ar fi sanatatea in general, bunastarea, precum si de factorii genetici.

Ea poate fi accelerata daca reusesti sa iti mentii parul sanatos, cu ajutorul unei diete sanatoase, echilibrate, si ingrijindu-l in mod adecvat.

Exista multe metode naturale, inclusiv anumite plante, care pot ajuta procesul de crestere accelerata a parului.

Mai jos, poti gasi reteta pentru un remediu natural, preparat in casa, care te va uimi! Va accelera cresterea parului cu pana la 4 cm pe luna!

Ingrediente:

- 2 linguri de ulei de ricin

- 1 galbenus de ou

- 1 lingura de miere

Amesteca toate ingredientele apoi aplica masca obtinuta pe radacina parului, masand usor, apoi pe restul parului.

Acopera-ti capul si lasa masca sa actioneze timp de 2-4 ore. Dupa aceea, clateste si spala-te pe cap. Repeta acest tratament o data sau de doua ori pe saptamana, timp de 2 luni.

Tratamentul poate fi urmat cu succes si de barbati!

PUB
Da-ne un like pe FACEBOOK